Borcea vrea să emigreze. Motivul revoltător invocat de omul de afaceri este o jignire la adresa tuturor românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul boss dinamovist intenţionează să se stabilească în afara ţării alături de Valentina, noua lui soţie, de Milan şi de gemenele cu care este însărcinată consoarta sa. Omul de afaceri de 48 de ani a recunoscut informaţia pentru Libertatea

Fostul puşcăriaş consideră că România nu se mai ridică la standardele sale: „Am luat în calcul şi varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranţă, iau decizia definitivă pentru viitorul meu şi al familiei. De ce aş vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”

Rugat să detalieze, fostul condamnat penal la 6 ani şi 4 luni în martie 2014. pentru „Dosarul Transferurilor”, din care a executat doar 4 ani şi jumătate, a completat: „Uite, aveam momente când stăteam acolo şi mă uitam cum iese lumea în stradă, manipulată, dar nu vorbeşte nimeni cu adevărat la TV de economie, că n-avem autostrăzi, nimic, nimic. Ideea e să se şi facă ceva, nu doar vorbe aruncate în vânt (...) N-am văzut să se oprească vreo şedinţă de guvern sau să iasă lumea în stradă pentru că mor cinci oameni pe zi, în medie, pe stradă, din cauza drumurilor proaste. Sunteţi duşi cu capul! Câţi vreţi să mai moară?! Mor oamenii că le intră soarele în ochi, când trec la calea ferată, fiindcă nu se vede semnalul luminos când trece trenul”

Borcea n-a dorit să dezvăluie locaţiile luate în calcul, însă, probabil, printre acestea se numără Budapesta şi Viena, acolo unde-şi împarte timpul şi afacerile naşul său de cununie, Marius Vizer.   Conform sursei citate, destinaţia Miami, acolo unde Borcea a trăit o perioadă şi unde a avut un apartament cotat la două milioane de euro, nu e luată în calcul.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite