Bilanţul meciului Rapid - Dinamo: incidente, amenzi şi interdicţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidente la meciul Rapid - Dinamo FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Incidente la meciul Rapid - Dinamo FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Meciul Rapid - Dinamo s-a desfăşurat şi în tribune, unde patru suporteri au fost amendaţi şi au primit interdicţie pe stadioane pentru un an.

„Cei patru suporteri dinamovişti care au provocat incidentele din minutul 25 de la meciul cu Rapid au fost identificaţi şi amendaţi cu câte 500 de lei şi au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an pentru provocare şi participare la incidente“, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

Potrivit sursei citate, un grup de 67 de suporteri dinamovişti au vrut să părăsească arena în dreptul Peluzei I. În momentul acela, câţiva fani s-au îndreptat spre sectorul rapidisti, de unde au sărit gardul câţiva spectatori şi cele două grupuri au fost despărţite.

De asemenea, clubul va primi o amendă în valoare de 40.000 de lei din partea Jandarmeriei, din cauza faptului că au permis accesul pe stadion unor persoane interzise ori care aveau asupra lor materiale pirotehnice. Şase persoane au fost identificate şi riscă suspendarea pentru trei ani şi închisoare de la doi la cinci ani. Pe de altă parte, firma de pază trebuie să plătească o amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite de unitatea de jandarmi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite