Becali vrea echipă de români. A pus ochii pe jucători de la Astra şi de la Craiova. "Eu dacă vreau să cumpăr, cumpăr!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec e pe lista Stelei
Denis Alibec e pe lista Stelei

Gigi Becali nu doar că l-a readus pe Laurenţiu Reghecampf la Steaua, dar vrea să schimbe şi strategia şi să mizeze cât mai mult pe jucători români.

În afară de Popadiuc, Chitoşcă şi Ştefănescu, transferaţi de la Ceahlăul, Becali a dezvăluit care sunt ceilalţi fotbalişti din campionatul intern pe care şi-i doreşte la Steaua.

"Zoubir este unul dintre jucătorii de pe lista lui Rădoi. Normal că-l vrea Reghe. L-am vrut şi pe Ivan, dar Rotaru vrea doua milioane. Şi Bancu şi Mateiu îmi plac şi i-am cerut, dar mi-a spus că vrea cel puţin două milioane numai pe Ivan. Plus că nu i-am văzut pe aceşti jucători să facă mare lucru. Jucătorii care-mi plac şi pe care-i vreau de la astra sunt Alibec, Budescu, Junior Morais şi Enache. Că nu pot să-i iau, asta e altceva. La fel cu Bancu, Mateiu şi Ivan. Dar nu vreau să mai fiu ironizat de Coman de la Astra. Că dacă vreau să cumpăr, eu cumpăr. Vreau să fac echipa de români, aşa cum am făcut şi în trecut. Am greşit, acum trebuie să repar", a spus Becali, la Digisport.

El a mai afirmat că sunt şanse mari să refacă şi cuplul de mijlocaşi centrali Bourceanu - Pintilii. "Bourceanu vine sigur, iar cu Pintilii am discutat şi dacă îşi va rezolva situaţia în Israel o să vină şi el. Marica nu cred că vine", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite