Becali a „turbat“, în direct, la televizor: Patronul FCSB-ului a anunţat ce va face după rezultatul dezolant de la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Aşa cum era de aşteptat, patronul roş-albaştrilor şi-a făcut praf echipa care n-a fost în stare să câştige în faţa unui adversar, fără victorie în campionat de la 15 septembrie!

FCSB a mai pierdut două puncte în campionat, remizând, scor 1-1, cu Dunărea Călăraşi. 

Această situaţie l-a scos din sărite pe Gigi Becali care, într-o intervenţie furioasă la Digi Sport, şi-a făcut praf echipa, spunând că toţi jucătorii sunt de vânzare şi că FCSB n-are şanse la titlu!

Ce a spus Gigi Becali?

*La campionat, CFR şi cu Craiova se bat. Pe mine scoteţi-mă de la socoteală, cum a zis şi Hagi. Cu cine să mă bat? Cu Planici? Planici care dă pe lângă minge? Mai e şi căpitan! Bălgrădean dă mingea în adversar...Cum poţi să iei campionatul cu ei? Gata, îi vând pe toţi! Cum să iei campionatul cu Stoian? N-ai cum să iei campionat aşa! 

*Pe mine şi pe Gică (n.r. - Viitorul) să ne scoateţi. Trebuie să fiu nebun sau bolnav la cap să zic că pot să câştig campionatul cu echipa asta. Pe mine nu mă mai întrebaţi de campionat. N-am cum să-l iau! Şi dacă iei campionatul n-ai cum să faci faţă în Europa. Cu cine? Cu Nedelcu care dă pase la adversari? Văd că n-ai cum să câştigi campionatul cu asemenea jucători.

*Nu mă interesează ce a folosit Mihai Teja. Avem nevoie şi de atacant, cum să joci cu Rusescu? Când l-a băgat pe Gnohere, eu îl scoteam pe Coman, nu pe Tănase. Dar n-ai ce să-i reproşezi lui Teja. Am vorbit cu el acum, i-am zis să nu fie supărat. Nu are cu cine să joace fotbal. Man face 30-40 de milioane. Cu Tănase şi Coman m-am înşelat.

*Eu vă spun scurt, nu sunt nervos. În România, părerea mea e că nu există fotbal. Avem un fotbal de circăreală. Dacă noi suntem Steaua, echipă etalon, şi nu batem pe Călăraşi, înseamnă că n-avem fotbal de calitate. 

*E Man, care are calitate, mai e Matei care e fotbalist...Avem nevoie de doi fundaşi centrali. Ba nu, avem nevoie de portar! S-a făcut diferenţa la portari. Calancea e portar, al nostru nu e. O să aduc. Şi un mijlocaş central mai aduc. Dar să vedem, pentru că vine şi Pintilii. Matei e fotbalist, aşa am văzut eu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite