Becali îşi ia altă „cârpă“: Declaraţii bulversante ale patronului de la FCSB despre venirea lui Edward Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera continuă să şocheze prin discursul său, dovedind, în mod repetat, că cine se duce antrenor la FCSB acceptă să fie umilit şi batjocorit.

FCSB a avut, în ultimii ani, executanţi pe post de antrenor, iar după eşecurile cu Dică şi Teja, se pregăteşte să aducă un alt om care să fie „cârpa“ conducerii. Alesul e Edward Iordănescu, actualmente la Gaz Metan Mediaş.

„100% Edi Iordănescu va fi antrenorul FCSB-ului după încheierea play-out-ului. Lipseşte doar semnătură de pe contract“, a reconfirmat, ieri, Gigi Becali la Pro X. Apoi, a detaliat în ce condiţii va lucra viitorul antrenor. 

„Edi nu mi-e subordonat mie. E sclavul rezultatelor. Am vorbit cu el. Mi-a zis «Nea Gigi, vreau autoritate în vestiar». Putere mai mare ca aici nu va avea. Puterea ţi-o impui prin rezultate, când jucătorii simt că pot câştiga bani cu tine. Când jucătorii se plâng la patron şi zic <<Ne-am sufocat. Nu suntem antrenaţi>>, e grav. Nu există în România un antrenor tânăr care să nu vrea la FCSB. Mai ales unul ca Edi, care a demonstrat la echipele mici. Să vedem ce poate la o echipă mare“, a explicat latifundiarul din Pipera.

Becali a insistat că şi noul antrenor, la fel ca şi predecesorii săi, va fi cu sabia deasupra capului din primul moment în care va sosi pe bancă. 

„N-a cerut nicio clauză. Dar la mine nu se cere nimic. Edi ştie. Dacă eşti pe locul 1 în sezonul regulat, să fii sănătos, ia titlu, fă eventul! Dacă în sezonul regulat nu baţi Chiajna şi FC Volutari, ia banii până la finalul contractului şi la revedere. Ce? Sunt tâmpit? Ce-i aia clauză de dat afară? Pleci când vrei, iar eu te dau afară când vreau. Nu pun clauze. Să plece când vrea. N-am nevoie de clauză. Eu nu mă leg la cap. Dumnezeu m-a făcut puternic. Nu s-a născut omul care să-i pună clauză lui Gigi Becali. Dacă vrei clauză, la revedere! Nu-mi pune nimeni clauză. Vedeţi, iar fac mândrie şi trufie. Eu nu-mi angajez stăpân. Eu îmi angajez slujitor. Edi ştie asta. Slujitor în sensul frumos, creştineşte. Slujeşte via, o stropeşte, o face să crească frumos. Voi aveţi altă mentalitate, aţi inventat o altă lume. Cel care primeşte bani e slujitor. Eu nu ştiu altă lume. Nu se poate!“, şi-a expus Becali filosofia.

Am vorbit cu duhovnicii. Edi s-a schimbat. Mă bucur. Vreau să am lângă mine credincioşii pământului. Aşa câştigăm campionatul. Gigi Becali finanţator FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite