Becali, dezvăluiri despre pariurile lui Şumudică: cum ar fi câştigat pe meciurile Astrei. Tehnicianul ameninţă cu judecata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei a povestit că omul de pe banca giurgiuvenilor ar fi mizat pe anumite evenimente pe care le-ar fi controlat datorită statutului său la liderul Ligii I.

Marius Şumudică a fost suspendat drastic de FRF, după cum „Adevărul“ a scris aici, şi, chiar dacă antrenorul a susţinut mereu că n-a jucat decât două partide din campionatul intern, Gigi Becali are alte informaţii.

„Am auzit că a pariat că face doar două schimbări la un meci al Astrei şi a făcut asta. Atunci ce mai e de spus? Adică să pariezi pe ceva care stă la îndemâna ta să iasă...Dar, dacă n-a făcut aşa ceva şi doar a pariat pe cine ştie ce meciuri, atunci eu nu văd vreo problemă. Fiecare are dreptul să parieze“, a declarat Becali la Digi Sport.

Şumudică: „Ne vedem la tribunal“

Replica tehnicianului Astrei a venit, imediat, tot la Digi Sport.

„Nici nu ştiu cum să încep. Nu mă pricep foarte bine la termeni avocăţeşti, o să am o discuţie cu avocatul meu şi domnul Becali o să probeze ce a spus. La FRF e dosarul meu cu listingul pariurilor. În 50 de meciuri, nu pot să ţin minte toate schimbările. Am înţeles că în două meciuri n-am făcut toate schimbările, cu Chiajna şi cu Pandurii, ultimul fiind în septembrie. Îl anunţ pe domnul Becali că nici n-aveam contul de pariuri atunci. L-am deschis în noiembrie.

Vă spun public acum că, dacă se demonstrează că Şumudică a pariat pe meciurile echipei lui, nu mai antrenez în viaţa mea şi mă las de această meserie. Dacă nu, cei care au adus astfel de învinuiri vor trebui să probeze şi există comisii, există justiţie în ţara asta. Nu se mai poate, sunt terfelit prea mult“, a afirmat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite