Băsescu pregăteşte o lovitură de teatru? Miron Cozma a vorbit despre o decizie-surpriză în „Dosarul Transferurilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu se află după gratii din luna martie, însă, potrivit fostului lider al minerilor, cei opt condamnaţi vor fi eliberaţi, în curând.

Victor Ponta a dezvăluit, săptămâna trecută, o discuţie pe care a avut-o cu Traian Băsescu pe marginea graţierii lui Gică Popescu. „Despre graţieri am avut o singură discuţie cu domnul preşedinte Băsescu, de când sunt prim-ministru. A fost un un singur caz, cel al lui Gică Popescu. I-am spus: <<Domnule preşedinte, dacă dumneavoastră aţi fi de acord, eu am vorbit cu ministrul justiţiei, iar avizul ar fi favorabil. Mi-a zis: <<Nu, orice aviz îmi daţi, îl voi respinge!>>“, a povestit Ponta.

Acum însă, Miron Cozma a venit cu o variantă diametral opusă faţă de cea prezentată de primul ministru. „Ştiu din surse sigure că Băsescu, înainte de încheierea mandatului, o să-i graţieze individual pe toţi. Îi va pune în libertate înainte de alegerile prezidenţiale ca să-şi facă o imagine finală bună“ a declarat Cozman pentru „Ziarul Ring“.

Iată pedepsele primite de cei opt condamnaţi în „Dosarul Transferurilor“: 

Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni

Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni

Victor Becali - 4 ani şi 8 luni

George Copos - 3 ani şi 8 luni

Mihai Stoica - 3 ani şi 6 luni

Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni

Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni

Gică Popescu - 3 ani şi 1 lună

CITEŞTE ŞI:

*Cât mai rezistă după gratii? Borcea a fost internat la spital: ce problemă are şi ce urmează pentru fostul oficial dinamovist

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite