Barcelona, meci demenţial: Cum au debutat catalanii în campionat, după plecarea lui Messi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danezul Martin Braithwaite, omul meciului pentru Barcelona
Danezul Martin Braithwaite, omul meciului pentru Barcelona

După 17 sezoane în care l-a avut pe starul argentinian în lot, formaţia de pe „Camp Nou“ a fost nevoită să abordeze această noua ediţie din La Liga fără jucătorul ei cel mai mare din istorie.

Barcelona descoperă viaţa de după Messi! Din mers, fără perioadă de acomodare. Pentru că totul s-a întâmplat atât de repede, încât nimeni din club n-a avut timp de reacţie. Acum două săptămâni, Barcelona fără Messi era un scenariu imposibil. Duminică seară, el a devenit realitate.

În prima etapă din La Liga, trupa pregătită de Ronald Koeman a primit vizita celor de la Sociedad pe „Camp Nou“. Cu un trident ofensiv format din Griezmann - Depay - Braithwaite. Şi la cum au decurs primele 60 de minute, nici n-ai fi zis că Barcelona suferă, în absenţa lui Messi! Pentru că Pique (19) şi Braithwaite (45+2, 59) au ridicat scorul la 3-0!

Barcelona avea însă să aibă mari emoţii pentru victorie. Pentru că Lobete (82) şi Oyarzabal (85) au punctat pentru 3-2. Totuşi, Sergi Roberto (90+1) a stabilit scorul final, 4-2, din pasa aceluiaşi Braithwaite, omul meciului. 

Pentru Barcelona urmează acum o deplasare în La Liga, la 21 august, pe terenul celor de la Athletic Bilbao.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite