Azi se joacă derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin. CSM Bucureşti-HCM Baia Mare, duelul titanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti primeşte vizita lui HCM Baia Mare, joi seara, la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bucureşti, într-un meci care se joacă în devans pentru etapa a 22-a din Liga Naţională.

Sala Polivalentă din Bucureşti găzduieşte joi seara, începând cu ora 18.00, în direct pe Digi Sport 2, derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin, care va pune faţă în faţă cele mai puternice echipe din România, HCM Baia Mare, campioana en-titre şi CSM Bucureşti, ocupanta locului secund în clasament. Cele două formaţii au ca obiectiv câştigarea campionatului, iar primul pas este accederea în play-off. Chiar dacă această partidă nu este decisivă în vederea stabilirii viitoarei campioane, ea contează foarte mult în măsura în care învingătoarea poate porni cu un avantaj pentru jocurile din play-off, adică va juca un meci în plus în finala Ligii Naţionale.

Derby în Liga Naţională. HCM Baia Mare - CSM Bucureşti

Pe de altă parte, duelul dintre cele două grupări este şi duelul formaţiilor cu cele mai mari bugete din România, fiecare din cele două formaţii având un buget de 1.5 milioane de euro anual. De asemenea, confruntarea din Sala Polivalentă va pune faţă în faţa echipa cu cea mai bună apărare din campionat, adică CSM Bucureşti, cu echipa cu cel mai bun atac, HCM Baia Mare.

În acest moment, Baia Mare se află pe locul 1 în clasament, cu 60 de puncte, fiind secondată de CSM Bucuresti, care are 56 de puncte. Însă, gruparea din Capitală a pierdut la "masa verde" jocul cu SCM Craiova din cauza celebrului caz "Ecusoanele". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite