Avancronica zilei la Roland Garros. Cele mai importante transmisiuni televizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea şi Simona Halep sunt ultimele românce rămase în turneu după ce Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Ţig şi Irina Begu au fost învinse în ziua a doua.

Luni nu a fost o zi de ţinut minte pentru reprezentantele României la Roland Garros. Cele patru jucătoare care au intrat pe teren în cea de-a doua zi a turneului au pierdut pe rând, începând cu Monica Niculescu şi Ana Bogdan. Ele au fost învinse în două seturi de către Anett Kontaveit, respectiv Ons Jabeur în primul rând de meciuri ale zilei. Spre seară a fost rândul Patriciei Ţig şi a Irinei Begu, dar şi ele s-au oprit la primul hop la Paris. Ţig a fost nevoită să se retragă din partida ei cu Anastasia Pavlyuchenkova în setul secund, în timp ce Irina Begu a cedat în două seturi, împotriva Marianei Duque-Marino.

Meciurile din turneul feminin nu au oferit surprize majore. Campioana en-titre Garbine Muguruza a trecut în două seturi de câştigătoarea din 2010, Francesca Schiavone, iar capul de serie numărul 2 Karolina Pliskova s-a impus fără emoţii după un prim set echilibrat în faţa lui Saisai Zheng. Caroline Wozniacki şi Kiki Bertens au fost puse la treabă de mult mai slab cotatele adversare ale lor, însă au reuşit să câştige în trei seturi. Tot în setul decisiv s-a impus şi Kristina Mladenovic. Jucătoarea franceză a obţinut o victorie emoţionantă în faţa lui Jennifer Brady, câştigând cu 9-7 ultimul act al meciului înainte de a izbucni în lacrimi.

Cel mai lung meci al zilei din turneul masculin a fost decis tot în prelungirile ultimului set, David Ferrer obţinând o victorie grea în faţa lui Donald Young. Marii favoriţi Rafael Nadal şi Novak Djokovic nu au avut probleme în partidele lor cu Benoit Paire, respectiv Marcel Granollers, trecând în turul secund. Milos Raonic, David Goffin şi Marin Cilic au fost alţi capi de serie care au câştigat în trei seturi, în timp ce meciul dintre Alexander Zverev şi Fernando Verdasco va fi reluat astăzi de la scorul de 1-1 la seturi.

Eurosport 1

Ora 12:00: Sorana Cîrstea - Shuai Peng;
Aprox. ora 19:30: Jana Cepelova - Simona Halep

Sorana Cîrstea şi Simona Halep intră în concurs în ziua a treia. Meciurile celor două sunt transmise în direct pe canalul Eurosport 1. Cîrstea joacă de la ora 12 împotriva chinezoaicei Shuai Peng, în timp ce Halep, cap de serie numărul 3, o înfruntă pe Jana Cepelova în ultimul meci al zilei de pe arena Philippe-Chatrier – în jurul orei 19:30. Cîrstea a pierdut singura întâlnire directă cu Peng în 2010, iar Halep şi Cepelova au mai fost faţă în faţă de două ori, împărţindu-şi victoriile în turneele de Mare Şlem de la US Open şi Wimbledon.

Eurosport 1 HD

Ora 12:00: Philipp Kohlschreiber - Nick Kyrgios;
Andy Murray - Andrey Kuznetsov;
Jan-Lennard Struff - Tomas Berdych;
Dustin Brown - Gael Monfils

Liderul mondial Andy Murray poate fi văzut în acţiune astăzi pe Eurosport 1 HD. Eldebutează în acest an împotriva rusului Andrey Kuznetsov în meciul al treilea de pe Phillipe-Chatrier. Ziua este deschisă de Philipp Kohlschreiber şi Nick Kyrgios. Tomas Berdychintră pe scenă pentru meciul său cu Jan-Lennard Struff, în timp ce doi jucători extrem de spectaculoşi se înfruntă în ultima partidă a zilei de pe terenul Suzanne-Lenglen: Dustin Brown şi Gael Monfils.

Eurosport 2

Începând cu 13:00: Elina Svitolina - Yaroslava Shvedova;
Stan Wawrinka - Jozef Kovalik;
Jo-Wilfried Tsonga - Renzo Olivo;
Dustin Brown - Gael Monfils;
John Isner - Jordan Thompson

Una din jucătoarele cu şanse bune la ridicarea trofeului, Elina Svitolina, îşi începe drumul împotriva Yaroslavei Shvedova. Transmisiunea meciului începe la ora 13 pe Eurosport 2. Partida este urmată de evoluţia lui Stan Wawrinka, câştigătorul din 2014, în faţa lui Jozef Kovalik. Favoriţii locali Jo-Wilfried Tsonga şi Gael Monfilsjoacă mai apoi împotriva lui Renzo Olivo, respectiv Dustin Brown, iar transmisia se încheie cu duelul dintre John Isner şi Jordan Thompson.

O mulţime de alte meciuri interesante pot fi urmărite cu ajutorul aplicaţiei Eurosport Player, care transmite imagini de pe toate terenurile. Juan Martin Del Potro revine la Roland Garros după patru ani, iar alţi capi de serie precum Kei Nishikori, Agnieszka Radwanska, Johanna Konta, Madison Keys, Darya Kasatkina sau Barbora Strycovaintră astăzi în turneu.

O partidă extrem de interesantă ar putea fi cea dintre Keyes şi tânăra Ashleigh Barty, dar şi evoluţia lui Eugenie Bouchard, care a arătat o formă bună pe zgură în acest an. Toate meciurile de la Roland Garros sunt disponibile pe Eurosport Player, care transmite imagini de pe până la 15 terenuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite