VIDEO Australian Open 2017: Simona Halep, eliminată fără drept de apel din primul tur, după o prestaţie modestă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ieşit din primul tur de la Australian Open după o evoluţie slabă în faţa lui Shelby Rogers, din SUA, 6-3, 6-1 pentru jucătoarea clasată pe locul 57 WTA.

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la Australian Open, la fel ca şi anul trecut. Jucătoarea noastră a fost surclasată de Shelby Rogers, din SUA, locul 57 WTA, care s-a impus cu 6-3, 6-1, după o oră şi 15 minute de joc. 

Simona Halep a acuzat dureri la gamba stângă şi a solicitat îngrijiri medicale între seturi. 

Jucătoarea noastră a ieşit de pe teren supărată, cu gluga în cap, mergând rapid către vestiare. În acest meci, ea a avut cifre slabe (o singură minge de break) şi a părut că nu se regăseşte. 

Halep repetă practic isprava de anul trecut, când a fost scoasă din competiţie din prima rundă de Saisai Zhang. Românca a obţinut cea mai bună performanţă la Australian Open în 2015 şi 2014, când a atins faza sferturilor de finală.

Dacă Simona Halep a stat pe teren 75 de minute, Patricia Ţig a părăsit Australian Open după doar 55 de minute. Prima jucătoare din România calificată mai departe a fost Irina Begu.  Ceva mai târziu, şi Sorana Cîrstea a obţinut biletul pentru turul al doilea. 

"Simona a avut ceva probleme fizice. La început a jucat destul de bine, după care a pierdut foarte multe mingi. E o mare dezamăgire pentru mine", a spus expertul EuroSport Mats Wilander. 

EXCLUSIV Cum explică Simona Halep eliminarea prematură de la Australian Open

VIDEO Ultima minge a meciului

Fanii români au încurajat-o pe Halep, dar au plecat dezamăgiţi de pe arena Rod Laver

 FOTO Iulian Anghel (Melbourne)

image

 Imagine din meciul SImona Halep - Shelby Rogers

image

Florin Segărceanu şi familia

image

Darran Cahill urmăreşte neputincios meciul

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite