Australian Open 2015. Veste excelentă pentru Halep: încă o rivală a Simonei a spus adio concursului de la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kvitova a părăsit prematur Australian Open
Kvitova a părăsit prematur Australian Open

O rezultat surprinzător s-a înregistrat în turul 3 la Australian Open. Protagonista acestei mari surprize a fost Madison Keys din SUA, care a eliminat-o pe Petra Kvitova, cap de serie nr. 4.

Cehoaica Petra Kvitova (25 de ani, locul 4 WTA), cap de serie numărul 4, a fost eliminată din competiţia de la Melbourne, după ce a cedat în două seturi în faţa lui Madison Keys (locul 35 WTA), scor 4-6, 4-6. Kvitova a fost de nerecunoscut în duelul cu Keys. Americanca nu a ţinut cont de statutul adversarei sale şi învins-o fără drept de apel, reuşind să se califice în optimi şi obţinând cea mai bună performanţă a sa la turneele de Grand Slam.

Eliminarea lui Kvitova se adaudă altor rezultate surpriză înregistrate la această ediţie a Australian Open. Pe lângă cehoaică, din lista capilor de serie au plecat deja acasă Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki sau Angelique Kerber.

Vestea eliminării lui Kvitova este perfectă pentru Simona Halep, care va juca duminică dimineaţa împotriva Yaninei Wickmayer. Astfel, în cazul unei victorii contra jucătoarei din Belgia, românca noastră îşi va asigura locul 3 mondial şi după Australian Open. În sferturi, Simona ar urma să se dueleze cu învingătoarea din partida Julia Goerges - Ekaterina Makarova (10). 

CITIŢI ŞI:

Australian Open 2015: Fostul antrenor al Simonei Halep îi dă sfaturi belgiencei Wickmayer, adversara româncei

Imagini inedite din 2006 cu Simona Halep şi Irina Begu

Vrei să-ţi dai copilul la tenis? Preţul corect al sportului alb

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite