Au „murit“ cu fruntea sus. Vaslui a învins-o pe Pandurii, 1-0, în ziua în care a aflat că va pica în liga secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Antal. FOTO: Răzvan Păsărică
Liviu Antal. FOTO: Răzvan Păsărică

Cu probleme financiare uriaşe, din cauza cărora jucătorii de bază s-au despărţit sau o vor face în perioada următoare, FC Vaslui continuă seria rezultatelor surprinzătoare. A învins la limită, 1-0, pe Pandurii, cu o execuţie superbă a golgheterului Antal.

La prânz, Comisia de Licenţiere a FRF a anunţat că Vaslui n-a primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I, ceea ce va aduce, automat, retrogradarea moldovenilor la finalul sezonului. 

Sunt şanse mari ca echipa să se desfiinţeze, în lunile următoare, dacă nu va apare un finanţator. Neplătiţi cu lunile, galben-verzii continuă totuşi să uimească, prin rezultatele pozitive, în ciuda fotbalului „pe burta goală".

.  

Cu Pandurii, a fost un „meci echilibrat, destul de anost, care se ducea spre 0-0", cum l-a caracterizat chiar antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş. Doar că diferenţa a făcut-o, până la urmă, o execuţie personală, superbă, cu exteriorul, la colţul lung, a lui Antal (59), din interiorul careului.

1-0 pentru Vaslui, o victoria care, în contextul actual, nu contează absolut deloc pentru moldoveni.  

Jucătorii de la Pandurii, în schimb, nu s-au trezit nici după schimbarea lui Cristi Pustai, bifând a doua înfrângere consecutivă de la revenirea lui Grigoraş pe bancă. 

Echipele de start:

FC Vaslui: Straton - Gil Bahia, Balaur, Prahici, Muşat - Razzotti, Madson - Antal, Abelairas, Enescu - Temwanjera

Pandurii: Gliwa - Unguruşan, D. Bratu, Erico, Momcilovici - Nistor, Anton, Breveeld - Alex, Matulevicius, Nicoară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite