Au ieşit noi liste cu posibili selecţioneri, Federaţia s-a supărat, dar tot la acelaşi antrenor se gândesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Oficialii FRF încearcă să mărească suspansul legat de numele viitorului selecţioner al României, au pus în circulaţie liste cu nume de antrenori, dar nu şi-au luat gândul de la cel pe care şi-l doresc încă de la plecarea lui Mirel Rădoi.

În urma unei şedinţe a Comitetului Executiv, a apărut o listă cu 10 antrenori, unul dintre aceştia urmând să fie ales noul selecţioner al primei reprezentative.

Adrian Mutu

Ladislau Boloni 

Costel Gâlcă 

Liviu Ciobotariu 

Laurenţiu Reghecampf 

Daniel Isăilă 

Victor Piţurcă 

Edi Iordănescu 

Emil Săndoi 

Adrian Ursea 

Cu toate astea, chiar dacă Federaţia a susţinut că lista nu era desemnată opiniei publice, hotărârea a fost de mult luată, viitorul selecţioner urmând a fi mai mult ca sigur Adrian Mutu.

„Am făcut o listă, pe care au fost nişte nume la nivelul Comisiei Tehnice. Nu e corect că au apărut cele 10 nume, din partea cui a dat-o. S-au strâns rezultatele, echipa de negociere e formată din preşedinte şi din directorul tehnic. Am înţeles că cei de pe listă vor fi contactaţi, toţi. Sunt 15-16 oameni în Comisia Tehnică. Vor totaliza voturile şi cei cu cele mai multe voturi vor fi contactaţi”, a spus Andrei Vochin, consilierul preedintelui FRF, la Telekom Sport.

Conform gsp.ro, votul însă nu prea contează pentru că Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice din partea FRF, se va întâlni iar cu Adrian Mutu pentru a stabili ultimele detalii înainte de semnarea contractului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite