Au fost oameni de bază ai lui „Reghe“, acum sunt de nerecunoscut cu Gâlcă: vedetele Stelei care nu mai joacă nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu
Alex Chipciu

Steaua suferă pe plan intern, fiindcă n-are concurenţă. Totuşi, de la concedierea lui Reghecampf de la Al-Hilal, anumiţi titulari au început să aibă un comportament ciudat pe teren.

Cu Gigi Becali aflat după gratii, ceilalţi oficiali ai Stelei au început să pună tunurile pe jucători din cauza prestaţiilor şterse din ultima perioadă. Cele două înfrângeri succesive din Cupa Ligii şi din campionat l-au enervat până şi pe Helmuth Duckadam, un tip calm, de obicei.

Faptul că anumiţi oameni de bază ai roş-albaştrilor, decisivi în victoriile importante ale echipei sub comanda lui Reghecampf, nu mai joacă nimic acum a fost remarcat şi de Gabi Balint la Digi Sport, după eşecul bucureştenilor în faţa celor de la Pandurii.

Ce a spus?

„Jucătorii au fost slabi şi au evoluat mult sub aşteptări. Nu văd determinare şi nici atitudine la Steaua. Nu înţeleg de ce s-au mai prezentat la meci. Cristi Tănase şi Alex Chipciu au jucat foarte slab, iar Adi Popa a alergat mult, dar n-a făcut nimic. Ţucudean s-a zbătut mult, dar degeaba. La un moment dat, el arunca de la margine. Ce căuta el să bată aut?“, a spus fostul fotbalist al Stelei.

Balint a avut, totuşi, şi un remarcat în echipa care a fost învinsă la Târgu-Jiu: „Iancu a avut realizări. Nu s-a văzut prea mult în meci, dar a marcat. A avut un joc bun“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite