VIDEO După eşecul Barcelonei, şi Atletico Madrid s-a împiedicat în La Liga. Real s-a instalat în fruntea clasamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

După victoria din Liga Campionilor, scor 1-0 pe terenul lui AC Milan, Atletico Madrid n-a mai făcut un meci la fel de bun şi în campionatul Spaniei, suferind un eşec drastic în deplasarea de la Pamplona, contra Osasunei. Real Madrid a profitat din plin de eşecul concitadinei sale şi s-a aşezat confortabil în fotoliul de lider.

Atletico Madrid a cedat cu scorul de 0-3 partida din etapa a 25-a din Primera Division, la Pamplona, contra Osasunei, echipă care în acest campionat a fost călăul granzilor din Spania, inclusiv Barcelona şi Real Madrid. 

Osasuna a deschis rapid scorul, în minutul 6 prin Alvaro Cejudo, iar Armenteros a dublat avantajul în minutul 21 graţie unui şut minunat, care l-a lăsat fără replică pe portarul lui Atletico. Până la pauză gazdele au mai punctat o dată prin Roberto Torres, pecetluind soarta partidei.

Osasuna a cştigat cu un sec 3-0, pricinuindu-i lui Atletico Madrid cea mai drastică înfrângere din actuala ediţie de campionat în Spania. Pentru echipa lui Diego Simeone urmează derby-ul cu Real Madrid, liderul din Spania. Meciul e programat duminică, la 18:00.

Nu doar Atletico Madrid s-a împiedicat în această etapă, ci şi Barcelona, care a cedat pe teren lui Real Sociedad. Real Madrid a câştigat, însă, lupta de la distanţă cu cele două mari rivale, impunându-se acasă cu Elche, scor 3-0.

Clasament:

1. Real Madrid 25 20 3 2 71:24 63 puncte
     
2. Barcelona 25 19 3 3 70:20 60
     
3. Atl. Madrid 25 19 3 3 59:19 60

VIDEO Osasuna - Atletico Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite