Astra, desfiinţată după returul cu Alkmaar: „E o ruşine că nu s-au calificat“. „Vamă“, dezgustat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, a analizat modul în care Budescu şi compania au ratat accederea în grupele Ligii Europa, deşi câştigaseră prima manşă cu 3-2.

Astra a trăit un coşmar în Olanda, după cum „Adevărul“ a relatat aici, iar ca urmare a eşecului suferit de giurgiuveni, fotbalul românesc la nivel de cluburi a înregistrat o premieră ruşinoasă.

Având în vedere că a ratat grupele Ligii Europa şi potul de 6 milioane de euro oferit de UEFA, Astra e acum ameninţată de dispariţie, după cum a lăsat de înţeles un fost angajat al clubului.

Eşecul din Europa l-a înfuriat şi pe fostul preşedinte, Dinu Gheorghe, care, prezent la Digi Sport, a făcut o analiză acidă a ceea ce s-a întâmplat joi seara.

Ce a spus?

„N-am înţeles nimic din jocul Astrei la Alkmaar. Astra n-a avut nicio ocazie de gol tot meciul. Aici n-am înţeles ce a pregătit Şumi (n.r. - Marius Şumudică). N-au fost agresivi, n-au făcut pressing aproape deloc, au cedat mingea cu uşurinţă. Îl înţeleg şi pe Şumudică, e greu să construieşti cu Dandea şi cu Lovin. Sunt doi jucători rudimentari şi e greu să faci cu ei jocul. Alibec şi Budescu n-au prins nici ei o zi din cele mai bune, la fel şi Enache şi De Amorim. În dubla asta, Astra a jucat 25 de minute, la Giurgiu, după ce a primit două goluri. În repriza a doua la Giurgiu mă aşteptam să mai dea un gol, dar n-au mai dat, fiindcă n-au fost situaţii clare. Iar la Alkmaar n-am înţeles nimic. Sincer îmi pare rău, fiindcă au avut un culoar fantastic să ducă Astra, din nou, în grupe“, a declarat „Vamă“.

E o ruşine pentru Astra că nu s-a calificat. A avut un culoar fantastic. Chiar şi cu această Alkmaar, o echipă nouă, adunată în vara asta, n-aveau cum să rateze calificarea. Chiar dacă Silvică Lung a greşit, i-a salvat de 3-4 ori până în momentul ăla. Nu cred că poate fi acuzat el. Dinu Gheorghe fost preşedinte Astra  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite