ASA şi-a luat plasă! Mureşenii au pierdut la Mediaş în prelungirile meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Zicu a lovit bara FOTO Mediafax
Ianis Zicu a lovit bara FOTO Mediafax

Mureşenii au pierdut cu 1-0 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. Golul a fost marcat de Băjenaru chiar înaintea ultimului fluier.

În prima din cele patru “finale” rămase până la finalul sezonului, mureşenii au călcat strâmb pe terenul Mediaşului, 1-0 pentru Gaz Metan. Un rezultat mincinos în raport cu ocaziile irosite de oaspeţi prin Ioan Hora, singur de două ori cu portarul, şi Ianis Zicu, şut în bara transversală. Însă Gazul a fost echipa mai lucidă în partea a doua şi a dat lovitura într-un final dramatic de meci, prin Liviu Băjenaru. Acesta a punctat chiar în prelungirile partidei cu un şut puternic de la marginea careului şi i-a readus pe mureşeni cu picioarele pe pământ (VIDEO)
Înfrângerea echipei lui Liviu Ciobotariu înseamnă că Steaua s-a apropiat la un singur punct, după 2-2 cu Concordia Chiajna. 

ASA e încă "la mâna ei", însă are nevoie de trei victorii în ultimele trei etape pentru ca mureşenii să fie siguri că vr fi campioni. 


Etapa Rapidului?
Şi la retrogradare disputa se dă la baionetă. Până acum, a fost o etapă favorabilă Mediaşului şi Rapidului. Înfrângerilor celor de la FC Braşov şi “U” Cluj conferă câştig de cauză Gazului şi ar putea să-i ajute şi pe giuleşteni, cu o singură condiţie: Rapidul să se impună luni seară pe terenul Ceahlăului.

ASA 65 de puncte - Petrolul (a), Astra (d), Oţelul (a)

Steaua 64 de puncte - Chiajna (a), FC Braşov (d), Botoşani (a), CSMS Iaşi (d)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite