VIDEO Raţ şi-a curăţat echipa în trei minute: gafele românului le-au permis celor de la Arsenal o revenire de vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Introdus pe teren în minutul 38, fundaşul stânga al celor de la West Ham a avut o evoluţie slabă, golurile de 1-1 şi de 1-2 marcându-se chiar de lângă el.

Răzvan Raţ a avut, în prima zi de Crăciun, un meci de care nu-şi va aduce aminte cu mare plăcere. Fotbalistul de 32 de ani a început pe bancă în partida West Ham – Arsenal, însă a fost introdus în minutul 38, atunci când formaţia sa conducea cu 1-0.

Din păcate, din cauza unor erori de plasament comise de Raţ, Arsenal a reuşit să întoarcă scorul în doar trei minute în partea secundă. Mai întâi, Walcott a pătruns în careu, l-a driblat pe Raţ şi a finalizat pentru 1-1 (68). În minutul 71, acelaşi Walcott s-a înălţat în mijlocul careului, de lângă un Raţ ţintuit pe loc, şi a punctat pentru 2-1. Podolski a stabilit scorul final, 3-1 pentru Arsenal, în minutul 79.

După această înfrângere, Raţ şi colegii săi au ajuns pe penultimul loc în Premier League cu 14 puncte după 18 jocuri. West Ham ocupă poziţia a 19-a, fiind la două puncte de locul 17, primul care asigură rămânerea în Premier League.

VEZI GOLURILE MECIULUI WEST HAM - ARSENAL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite