Contra rămâne antrenorul Petrolului, dar tânjeşte în continuare la scaunul de selecţioner. Dorinţa secretă a lui ƒ„Guriţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra s-a înţeles de principiu cu şefii Petrolului pentru prelungirea contractului scadent în vara anului viitor, însă există o probabilitate foarte mare ca tehnicianul să-i lase cu ochii în soare pe ploieşteni dacă se vacantează scaunul de selecţioner.

Parcursul bun al Petrolului cu Cosmin Contra pe banca tehnică i-a determinat pe şefii formaţiei prahovene să-i propună tehnicianului prelungirea contractului scadent în vara anului viitor. Cele două parţi au ajuns rapid la un acord, însă Contra iese cel mai câştigat din această ecuaţie. Antrenorul de 38 de ani a cerut expres ca în noul contract să fie trecută o clauză care prevede că poate pleca oricând de la Petrolul dacă va primi o ofertă de la naţională sau din străinătate. 

Dan Capră, unul dintre finanţatorii Petrolului, a acceptat deja această clauză: "Am bătut deja palma cu Contra, sper să semnăm actele până în Crăciun. Avem o convenţie verbală, mai avem de stabilit doar durata noului contract, care va fi de un an de zile sau de doi. Aici mai discutăm", a comentat Capră într-o conferinţă de presă.

La rândul său, Contra a confirmat prelungirea contractului, dar a recunoscut că ar putea pleca oricând de la echipă daca va primi vreo ofertă mai avantajoasă. "N-am semnat încă, dar am ajuns la un principiu de acord, mai sunt câteva detalii de pus la punct. Ne-am înţeles repede. A contat ca mă simt bine aici şi că există seriozitate, dar şi o marjă de creştere a echipei. Oricum, mi se va permite să plec oricând de la Petrolul, dacă se va ivi ocazia”, a spus Contra.

De altfel, fostul fundaş dreapta al naţionalei României nu a ezitat să recunoască public în urmă cu mai mult timp că ar fi tentat să antreneze naţionala dacă FRF i-ar propune postul de selecţioner. Până atunci mai e drum lung însă, deoarece Victor Piţurcă nu pare dispus să se clintească din loc.

CITIŢI ŞI:

INTERVIU „Petrolul este prioritatea mea!” Fotbalistul curtat insistent de Steaua îşi povesteşte viaţa în „Adevărul”

VIDEO "Lupii" au tăiat porcul, dar străinii Petrolului n-au gustat şorici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite