Ana Bogdan şi Gabriela Ruse s-au oprit în semifinale la Monterrey! La simplu, Azarenka şi Muguruza joacă finala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruse

Perechea Ana Bogdan/Elena-Gabriela Ruse a ratat, sâmbătă, calificarea în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Monterrey care are loc în Mexic.

Bogdan şi Ruse (foto) au pierdut, cu scorul de 6-7 (2), 6-3, 10-5, la perechea din Noua Zeelandă Monique Adamczak/Jessica Moore. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce vor primi un premiu total de 3.435 de dolari şi câte 110 puncte WTA.

Azarenka a eliminat-o pe Kerber, va juca prima finală după ce a născut

Victoria Azarenka din Belarus, 67 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1, pe Angelique Kerber, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 1, în semifinalele turneului de simplu

Azarenka s-a impus după un meci de două ore şi 12 minute şi va disputa prima ei finală după ce a născut, în decembrie 2016. Azarenka, fost lider WTA, a jucat ultima finală la Miami, în 2016, pe care a câştigat-o, cu 6-3, 6-2, în faţa Svetlanei Kuzneţova din Rusia.

În ultimul act ea va evolua cu spaniola Gabrine Muguruza, 19 WTA şi cap de serie numărul 2, care a trecut în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-3, de Magdalena Rybarikova, 71 WTA şi cap de serie numărul 8, după un meci care a durat 75 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite