Americanii prezic probleme mari pentru Simona Halep pe zgură. Cine e creditată cu şanse de a deveni noul lider mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se menţine pe locul 1 în lume, dar nu este creditată cu şanse de a-şi păstra poziţia şi după sezonul de zgură.

Americanii de la TennisNow cred că Garbine Muguruza şi Caroline Wozniacki o pot depăşi pe sportiva noastră, bazându-se pe faptul că Halep are multe puncte de apărat, după ce anul trecut a ajuns în semifinale la Stuttgart, a câştigat turneul de la Madrid, şi a jucat în ultimul act la Roma şi Roland Garros. 

"Simona Halep are o mulţime de puncte de apărat pe zgură, după ce anul trecut a ajuns în semifinale la Stuttgart, a câştigat turneul de la Madrid, a jucat finala la Roma şi a fost prezentă în ultimul act şi la Roland Garros. Poate românca să rămână în top şi după această perioadă dificilă a anului cu toate aceste puncte de apărat? Dacă nu, am putea s-o vedem acolo pe Garbine Muguruza, o jucătoare care are pedigree pe zgură şi un titlu Roland Garros cu numele ei pe el", scriu jurnaliştii de la TennisNow.

Simona Halep este lider mondial cu 8.140 de puncte, Caroline Wozniacki este pe doi, cu 6.700 puncte, iar Garbine Muguruza este pe trei, cu 6.065 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite