Altă campanie, acelaşi Piţurcă: selecţionerul a explicat ce se va întâmpla dacă grecii vor marca primii la Atena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine a urmărit conferinţele lui Victor Piţurcă în ultimii ani s-a obişnuit cu modul amuzant în care selecţionerul vorbeşte despre forţa unor adversari din lumea a doua sau a treia a fotbalului.

La startul unei alte campanii, tehnicianul de 58 de ani nu şi-a schimbat acest obicei. „Grecia poate fi considerată cea mai valoroasă din grupă. Echipa Greciei e extrem de speculativă, nu spectaculoasă. Sper ca jucătorii să nu mai greşească, fiindcă atât aşteaptă grecii. Dacă ajung să marcheze ei primii, e foarte greu să câştigăm noi“, a fost „radiografia“ făcută de Piţi în ceea ce priveşte trupa pregătită de Claudiu Ranieri.

L-ar fi chemat pe Sânmărtean

Apoi, selecţionerul s-a plâns din cauza absenţelor. „Ca de obicei, sunt anumite probleme. E o problemă că din trei portari doar unul apără constant. Lipsesc anumiţi jucători importanţi, însă lotul pe care-l am la dispoziţie e format din jucătorii cei mai valoroşi în momentul ăsta şi am încredere că duminică seara vom obţine un rezultat mare“, a continuat Piţurcă.

„Nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren, n-a făcut parte din lot (n.r. – la ultimul meci al Petrolului). Pe Sânmărtean aş fi vrut să-l convoc, însă, din păcate, exact înaintea meciului cu Grecia, el s-a accidentat“, a explicat selecţionerul.

De ce Tamaş?

Acesta a justificat şi revenirea lui Gabi Tamaş la lot, cel care a provocat un penalty, a dat un autogol şi a fost eliminat o dată în ultimele trei partide disputate la Watford. „Tamaş joacă în liga a doua engleză, un campionat extrem de puternic, s-a impus, a jucat multe meciuri şi ştiindu-l foarte bine am apelat la serviciile lui“, a spus Piţurcă.

Dacă reuşim să învingem duminică, ar fi la fel ca o calificare. Şansele noastre de a ajunge la Euro 2016 vor creşte enorm. Victor Piţurcă selecţioner România
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite