Alarmă la echipa naţională: Iordănescu a convocat de urgenţă un alt jucător. Ce fotbalist riscă să rateze două meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România se pregăteşte pentru „dubla“ cu Ungaria (vineri, ora 21.45, TVR 1) şi Grecia (7 septembrie, ora 21.45) din preliminariile Euro 2016. Primele probleme l-au lovit deja pe selecţioner.

Anghel Iordănescu a avut primele emoţii cu Vlad Chiricheş, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Duminică, „Generalul“ a completat lotul cu şapte nume din Liga I, însă deja unul dintre ei a devenit incert pentru partidele cu Ungaria şi Grecia. Vorbim despre Steliano Filip (Dinamo) despre care Dolce Sport a anunţat că urmează a fi ţinut sub supraveghere de stafful medical al naţionalei.

Totuşi, Iordănescu a luat deja măsuri, dorind să fie pregătit în cazul în care Filip nu va fi apt de joc. Astfel, selecţionerul l-a chemat la lot pe Claudiu Bumba, cel care evoluează în Israel, la Hapoel Tel Aviv.

Mijlocaşul de 21 de ani a jucat pentru România la U-17, U-19 şi U-21, dar are o singură selecţie la prima reprezentativă.

Torje a ratat primul antrenament

Pe lângă problemele cu Chiricheş şi cu Filip, Iordănescu nu l-a avut la dispoziţie nici pe Gabi Torje în primul antrenament de după reunirea lotului.

Asta deoarece mijlocaşul celor de la Osmanlispor şi-a spart capul, duminică seară, într-o partidă pentru  echipa sa de club. „"Torje e undeva în Antalya, în Turcia, a avut o problemă şi n-a reuşit să ajungă la convocare“, a explicat „Generalul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite