Adrian Porumboiu recunoaşte după revenirea lui Milanov pe teren: "Cadu trebuie suspendat numai două etape"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentarea lui Milanov n-a fost atât de gravă
Accidentarea lui Milanov n-a fost atât de gravă

Jivko Milanov a rămas fără dinţi după o lovitură a lui Ricardo Cadu în plină figură. S-a întâmplat în partida FC Vaslui – CFR din 25 februarie şi luni seara, la fix o săptămână după incident, bulgarul a fost pe teren contra Pandurilor.

Oficialii moldovenilor au anunţat că Milanov va sta departe de gazon o lună de zile şi că Ricardo Cadu va plăti daune materiale. Oricum, iar lusitanul a fost dat exemplu de Comisia de Disciplină a LPF: 9 etape suspendare şi plata unei amenzi de 18.000 de lei.

 Însă, luni seara, surpriză: Milanov a fost titular în meciul cu Pandurii şi, în premieră, căpitan. „Am spus şi după aceea accidentare, în calitatea mea de medic, faptul că Milanov va sta maximum zece zile. Şi în meciul cu Pandurii a fost o fază în care s-a lovit. Aşa e el obişnuit, ăsta e stilul lui, să joace şi mingiile joase cu capul... Cadu e criminalul dar uite că a înviat mortul! Noi avem jucători mulţi accidentaţi şi nu a mai fost nimeni suspendat!”, a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan. 

Tot el a continuat: „Sper ca acum, la recurs, Cadu să obţină o pedeapsă mai mică. Sper ca cei din comisie să-şi dea seama că a fost o exagerare”. Şi, patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a recunoscut: „Caracterul frumos al lui Milanov îl salvează şi pe Cadu pentru că altul ar fi putut sta vreo trei luni. Corect e ca Ricardo Cadu să primească acum două etape. E suficient, onest, şi e cea mai înţeleaptă decizie”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite