Adrian Mutu: „Eu ştiu glumele lui Piţurcă, dar cu mine nu-i merge!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o serie de declaraţii făcute marţi, Victor Piţurcă a spus că Adrian Mutu nu mai are nicio şansă de convocare la echipa naţională în mandatul lui. „Şi dacă dă 100 de goluri la Petrolul Ploieşti nu-l mai convoc la echipa naţională“ au fost cuvintele selecţionerului care au stârnit comentarii.

În acest context, Adrian Mutu a replicat pentru sport.ro: „Nu am spus că vreau să fiu convocat pentru că am 100 de goluri, ci pentru că la momentul respectiv sunt în formă. Nu doresc răul nimănui, Victor Piţurcă să stea cât mai mult. Nu cred că ar trebui să fie atât de categoric faţă de un jucător, dar cred că atât timp cât am jucat sub comanda lui a fost bine. 

„Lui Victor Piţurcă nu-i merge cu mine“

"M-am aşteptat la tot felul de reacţii, inclusiv aceasta, însă ce am zis eu susţin în continuare: după părerea mea are metode învechite. În spatele acestor discuţii sunt alte lucruri pe care nu vreau să le discut. Eu îi ştiu glumele domnului Piţurcă şi cu mine nu-i merge.
Steaua a fost net superioară în meciul tur cu Dinamo, din Cupa României. Am privit meciul ca simpatizat al lui Dinamo. Steaua are o mentalitate de campion imprimată în ani. Chiar am vrut să joc la Steaua înainte să vin la Dinamo, dar ce am trăit după la Dinamo a fost ceva fantastic, care a rămas în inima mea. 
Alegerea lui Ştefan Radu de a se retrage de la naţională mi s-a părut ciudată şi am criticat-o, dar e alegerea băiatului. Probabil ceva-ceva e, dar eu personal nu ştiu"

„Am făcut două mari greşeli la viaţa mea: Cesena şi Ajaccio“

"Dacă nu veneam în România, mă lăsam de fotbal. În Franţa nu mai aveam motivaţie. Mă duceam la stadion şi îmi venea să plec acasă. Am nevoie de criticile voastre, să mă motiveze. La nivel de echipă am făcut două mari greşeli: Cesena şi Ajaccio.Eu şi Cristi Chivu nu vorbim foarte des, dar nu am avut niciodată o tensiune. Îl admir foarte mult şi mi-a părut foarte rău că a luat decizia de a nu mai juca. Avem vieţi diferite, nu ne-am intersectat. Faţă de Cristi, de-a lungul anilor, am ieşit în faţă pentru că la statistică eram mai bun. Chivu, ca jucător, a câştigat Liga Campionilor, eu îl admir foarte mul"

„Sunt un băiat timid, nu mi-a plăcut niciodată publicitatea“

"Am făcut totul să mă simt bine şi să fiu fericit, cu mintea şi cu sufletul. Nu ştiu dacă am nerv ca antrenor, deocamdată încă îmi mai place să fiu acolo, pe teren. Pe 21 sau pe 22 mai voi filma într-un videoclip cu Snoop Dogg, mă bucur că am reuşit să-l aduc în România. Nu cred că sunt în stare să fiu actor. Chiar dacă vă dau calculele peste cap, sunt un băiat timid, nu-mi place camera deloc. Nu mi-a publicat niciodată publicitatea, ci doar să mă aplaude toată lumea pe teren"

"Filipe Teixeira mi se pare cel mai tehnic şi incisiv jucător din Liga I. Şi Lucian Sânmărtean. Am doi jucători care-mi plac mie: Grozac şi Maxim. Iancu este unul dintre „copiii“ mei, dar a fost doar la tineret. E o speranţă.
Situaţia lui Gică Popescu mă depăşeşte. Sunt alături de el şi de familia lui sentimental, dar e o situaţie delicată, nu vreau s-o comentez“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mutu n-a dat gol de 11 luni, dar selectează fete pentru clipul lui Snoop Doogy

Cel mai mare fotbalist din istoria Petrolului e convins: "Fără public, echipa aceasta ar fi la mijlocul clasamentului"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite