Adrian Mutu: „Veţi vedea un Mutu nou, promit!” Ce-şi doreşte „briliantul” de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu îşi serbează pe 8 ianuarie ziua de naştere: "briliantul" a ajuns la borna 34
Adrian Mutu îşi serbează pe 8 ianuarie ziua de naştere: "briliantul" a ajuns la borna 34

Atacantul român al lui Ajaccio şi al naţionalei României împlineşte azi 34 de ani. Deşi alţi fotbalişti de vârsta lui s-au retras demult din fotbal, „brilianul” mai vrea să apuce să joace la Mondiale sub „tricolor”.

Desele scandaluri în care Mutu a fost protagonist la Ajaccio în ultimul timp nu l-au afectat pe român, care de ziua lui, simte că poate reveni din nou la forma care l-a consacrat. Prima dorinţă a atacantului la 34 de ani este să prindă cu naţionala Campionatul Mondial din 2014. De asemenea, „brilianul” promite că începând din acest an fanii lui Ajaccio şi ai naţionalei vor vedea un alt Mutu.

„Voi reveni şi sub tricolor, voi face şi faza defensivă, voi alerge, voi da goluri, voi băga alunecări, totul pentru calificarea în Brazilia. Veţi vedea unn Mutu nou. Promit! De ziua mea, îmi doresc să batem Ungaria şă să ne calificăm la Mondial. Şi o vom face, în martie îi spulbrăm pe maghiari, la ei acasă”, a spus Mutu într-un interviu pentru Libertatea.

Totodată,  atacantul român a vorbit şi despre echipa sa de club, fiind încrezător că poate pune umărul la salvarea de la retrogradare. „Ajaccio se va salva sigur, ajutată de adevăratul Mutu, nu de cel de anul trecut”, a conchis românul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite