Adevărul Live: Halep trăieşte din nou periculos. Unde poate ajunge constănţeanca în ierarhia WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea Simonei Halep (locul 5 WTA) în sferturile de finală ale turneului de la Miami poate fi echivalentă cu o nouă cădere a sportivei românce în clasamentul mondial.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Ocupantă a locului 5 înaintea acestui turneu, Simona, care anul trecut a fost eliminată la Miami în semifinale, poate fi depăşită de Victoria Azarenka, dacă belarusa o va învinge astăzi pe britanica Johanna Konta în sferturile de finală. De la ora 13.00, reporterii „Adevărul“, Iulian Anghel, Amir Kiarash şi Gigi Stancu explică ce poate face Simona pentru a recupera punctele pierdute.

De asemenea, astăzi se împlinesc 10 ani de când Rapid şi Steaua terminau la egalitate (1-1), în Giuleşti, în turul sferturilor de finală ale Cupei UEFA, ediţia 2005-2006. Egalitatea s-a păstrat şi pe „Lia Manoliu“, în returul de la 6 aprilie, dar în semifinale a ajuns Steaua. O „dublă“ emoţionantă şi echilibrată, decisă de golul înscris de Bănel Nicoliţă în deplasare. A fost primul şi singurul gol încasat de giuleşteni pe teren propriu în acel sezon de Cupa UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite