Adevărul Live despre primele echipe calificate în optimile CM 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazilia s-a calificat în optimile Campionatului Mondial FOTO Reuters
Brazilia s-a calificat în optimile Campionatului Mondial FOTO Reuters

Iulian Anghel, Alexandru Ştefan („Adevărul“) şi Cezar Uricec („Click!“) au discutat despre primele echipe calificate în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Brazilia.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014


Iulian Anghel:
„Nu aş spune că e un moment reuşit al Braziliei, pentru că a avut în faţă Camerunul, care era deja în vacanţă, nu mai avea nicio şansă. Camerunezii au părut, oricum, deranjaţi că merg la Mondiale, au avut o serie de incidente înainte de a ajunge în Brazilia. Ba nu s-au înţeles cu banii, cu Federaţia cu prime, până acum mi s-a părut cea mai slabă echipă de la Campionatul Mondial.

Neymar se descurcă cu echipe mici, cu apărări fragile. Acolo face fetenele lui, driblează. E de aşteptat ca Brazilia să aibă probleme cu Chile“.

Cezar Uricec: „Toată lumea vorbeşte acum despre Neymar, că are patru goluri, însă dependenţa asta nu îmi sună bine. Ei joacă într-un sistem de trei atacanţi, ar trebui să se facă mult mai multe. Şi Scolari a recunoscut că sunt dependenţi de Neymar, aşa cum e Argentina de Messi“.

Alexandru Ştefan: „Echipele din Asia nu se simt foarte confortabil la turneul din America de Sud. Iranul mai are o mică şansă, Japonia la fel, Coreea de Sud au câte un punct, va fi foarte greu pentru ele să meargă mai departe. La 19.00 avem Italia - Uruguay, Italiei îi este suficient egalul pentru a se califica în optimi, iar Cesare Prandelli va folosi un sistem nou, un 3-5-2, cu care Juventus a câştigat campionatul“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Pariurile sportive au mai făcut o victimă: un student chinez s-a sinucis, după ce a pierdut mii de euro

Testează-ţi cunoştinţele despre Cupa Mondială şi poţi câştiga o tabletă sau vouchere de cumpărături

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite