A vorbit, în sfârşit, şi celălalt Hagi: Ianis cu greu şi-a găsit cuvintele după meciul ruşinos cu Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul din România s-a obişnuit să-l audă pe Gheorghe Hagi vorbind, aproape zilnic, despre fiul său. Acum, şi mijlocaşul de 20 de ani a apărut în faţa microfoanelor.

Ianis Hagi nu joacă la Genk, însă e decarul naţionalei şi a fost soluţia la care a apelat Cosmin Contra pentru a „resuscita“ România după o primă repriză catastrofală. Şi, probabil, undeva în mintea selecţionerului a mai fost un gând: folosindu-l pe Ianis, Contra şi-a câştigat un posibil aliat în tatăl acestuia.

Cert e că Ianis n-a schimbat cu nimic jocul dezolant al României şi, apărut la interviul de după meci, s-a arătat extrem de trist pentru înfrângere şi pentru ratarea calificării directe la Euro 2020.

Ce a spus Ianis Hagi la Pro TV?

*Suntem dezamăgiţi, dar ce să facem? Aşa a fost să fie scris. Chiar dacă sunt meciuri grele, există o şansă prin Liga Naţiunilor şi trebuie să profităm. N-am reuşit să obţinem rezultatul dorit, e puţin enervant să-i vezi cum se bucură acasă la tine (n.r. - suedezii).

*Mergem să terminăm calificările cum trebuie, să scoatem un rezultat bun în Spania. Am pierdut prima şansă, mai avem a doua şansă. Ni s-a mai dat o şansă. Nu pot analiza eu jocul, sunt alţii cu analiza. Ne-a lipsit ceva. Avem calitatea de a face diferenţa, dar în această seară n-am putut. Îmi e greu să-mi găsesc cuvintele.

Grupa F

Vineri

Norvegia - Feroe 4-0

România - Suedia 0-2

Spania - Malta 7-0

Clasament 

1. Spania                9    7    2    0    26-5    23

2. Suedia                9    5    3    1    20-9    18

3. România             9    4    2    3    17-10    14
4. Norvegia             9    3    5    1    17-10    14

5. Insulele Feroe     9    1    0    8    4-27    3
6. Malta                   9    1    0    8    2-25    3
 

Ultima etapă (luni):

Malta – Norvegia

Spania – România

Suedia – Feroe 

(toate de la ora 21.45)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite