„A fost la un pas de moarte!“ Soţul Serenei Williams face dezvăluiri despre jucătoarea americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams este în prim-plan la Wimbledon, unde a ajuns în semifinale şi este cotată cu şanse bune la câştigarea trofeului.

Alexis Ohanian, soţul americancei a dezvăluit că nu a crezut vreodată că tenismena poate avea atâta voinţă.

”Suntem diferiţi în multe feluri, ceea ce e de ajutor, pentru că învăţăm lucruri unul de la celălalt. Există însă un set de valori pe care le împărţim: etica muncii şi competitivitatea”, a declarat Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, într-un interviu pentru ”The Times”.

Co-fondatorul reţelei Reddit spune că ”eu credeam despre mine că sunt cea mai muncitoare persoană de pe planetă, în cea mai epuizantă industrie, dar uitându-mă la soţia mea îmi dau seama că m-am înşelat. Văd la ce presiune este supusă şi se descurcă extraordinar. Ea duce etica muncii la un alt nivel”, a mai spus el.

”Ea este în stare să se trezească în zori să se antreneze, sau să lucreze duminica la linia ei de haine. Niciodată nu i-am reproşat, niciodată nu ne-am certat din acestă cauză, pentru că amândoi vrem să fim cei mai buni în ceea ce facem. Să nu uităm că ea a fost la un pas de moarte după ce a născut, iar câteva luni a fost foarte slăbită. Aşa că privind la ce s-a întâmplat cu mai puţin de un an în urmă şi văzând-o acum la ce nivel concurează, e ceva fenomenal”, a mai spus Alexis Ohanian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite