Şumudică şi-a explicat gestul stupid din meciul cu Dinamo: suspendare-record dictată de Liga Profesionistă de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul giurgiuvenilor a ţinut să lămurească un incident din partea secundă a confruntării cu Dinamo din sferturile Cupei Ligii.

„Adevărul“ a publicat aici filmarea care arată modul jenant în care Marius Şumudică şi-a tratat un om din staff chiar în timpul meciului.

Cum faza respectivă a început să devină viral în mediul online, tehnicianul giurgiuvenilor a ţinut să explice ce a fost în capul lui, în momentul în care a comis un gest de om nebun.

„Eu l-am împins să intre mai repede, m-am speriat, am crezut că Lazăr i-a rupt tibia lui Lovin. Pe cuvântul meu. Am văzut că arbitrul făcea semene să intre, jucătorii făceau şi ei semne şi credeam că are piciorul rupt Lovin. Şi el tot aştepta ca să nu ne suspende. Ce să ne suspende, mă? Moare ăla, aşa aţi aşteptat şi la Ekeng (n.r. – fotbalistul dinamovist decedat pe teren în campionatul trecut) până şi-a dat ăla viaţa“, a spus Şumudică, potrivit prosport.ro.

El chiar şi-a ironizat colegul din staff: „Săracul, n-are echilibru, trebuie să mai lucreze la tonusul muscular. La faze de genul trebuie să intre imediat. Dar nu se supără el pe mine, e prietenul meu“.

Fabricio, suspendat şase meciuri

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a analizat incidentele din timpul meciului Astra – Dinamo şi a dictat o serie de suspendări drastice.

În primul rând, fundaşul brazilian al Astrei, Fabricio, va sta pe tuşă şase meciuri, deoarece ar fi vrut să-i dea un cap în gură centralului Marcel Bârsan! De altfel, Fabricio a primit „roşu“ în minutul 102.

Un alt eliminat, Vali Lazăr (Dinamo), a fost suspendat pentru două jocuri, el faultându-l violent pe Lovin.

În fine, Nicoară (Astra), cel care, de asemenea, a văzut „roşu“, va sta două meciuri pe tuşă.

Toţi cei trei au fost şi amendaţi: Fabricio va plăti 6.000 de lei, în timp ce Lazăr şi Nicoară vor scoate din buzunar câte 3.000 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite