Şi Chelsea l-a ochit pe Chiricheş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evoluţiile foarte bune ale lui Vlad Chiricheş în tricou Stelei, în acest sezon, în Liga I, dar mai ales în Europa, l-au adus pe fundaşul "roş-albaştrilor" în atenţia marilor echipe de pe “Bătrânul Continent”. După Manchester City, astăzi se vorbeşte despre interesul unei alte grupări de top din Anglia, Chelsea!

Zenit, Real Madrid, Manchester City şi, mai nou, şi Chelsea. Ultima s-a înscris pe listă după ce l-a văzut pe jucător pe viu, în “dubla” cu Steaua din optimile Ligii Europa, când Chiricheş i-a şi marcat un gol pe “Stamford Bridge”. 

Victor Becali, impresarul fundaşului, a confirmat interesul acestor echipe pentru Chiricheş. 

Toate aceste echipe îl doresc, dar el e şi în atenţia grupărilor mari din Italia. Nu e clar însă dacă va pleca sigur la vară, şi din cauza faptului că Steaua ţine la preţul pe care i l-a fixat, de 15 milioane de euro. Cred că e o sumă negociabilă, dar în primul rând trebuie să ajungem la o înţelegere cu Steaua”, a spus impresarul Victor Becali, vărul finanţatorului stelist Gigi Becali, pentru tuttomercatoweb.com. 

Pe lângă reuşita din partida cu Chelsea, Chricheş a mai marcat două goluri senzaţionale în actualul sezon al Ligii Europa, după o "foarfecă", cu Molde (2-0), în grupe, şi un demi-vole, în returul cu Ajax (2-0). 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite