Şarapova, depăşită, din nou, de o româncă: ascensiune formidabilă pentru Mihaela Buzărnescu. Prima reacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Tragerea la sorţi de la Australian Open a fost cu mare ghinion pentru Mihaela Buzărnescu, însă aceasta are motive de satisfacţie, ajungând, în acest moment, până în semifinalele de la Hobart.

Dacă Simona Halep e vedeta tenisului românesc, atunci Mihaela Buzărnescu (29 de ani) e, cu siguranţă, revelaţia acestui sport în ţara noastră.

Buzărnescu se afla, anul trecut, undeva pe locul 500 în clasamentul mondial, pentru ca, în acest moment, să fie pe tabloul principal de la Australian Open 2018 şi în semifinalele turneului de la Hobart, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Această performanţă îi va asigura lui Buzărnescu o urcare de zece locuri în clasamentul WTA, ea ocupând acum, în ierarhia virtuală, poziţia a 47-a, peste Maria Şarapova (48 WTA).

„Am vrut să renunţ la tenis anul trecut, dar de atunci mentalitatea mea s-a schimbat. Am devenit mai sigură şi mai relaxată şi m-am bucurat de sprijinul unei persoane importante“, a declarat românca, după victoria de astăzi, cu Riske (89 WTA), scor 7-6, 6-1.

După ce îşi va încheia participarea la Hobrat, pentru Buzărnescu urmează o partidă infernală la Australian Open, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite