Încă un sponsor la Dinamo. Alexandrion Grup a devenit partener oficial al clubului din Ştefan cel Mare

Încă un sponsor la Dinamo. Alexandrion Grup a devenit partener oficial al clubului din Ştefan cel Mare

Dinamo a semnat cu Alexandrion

Alexandrion Grup România  a devenit partener oficial al FC Dinamo Bucureşti, una dintre cele mai importante echipe ale fotbalului românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

“ Ne dorim foarte mult să aducem românii din nou aproape de sportul rege. Însă, pentru asta este nevoie de susţinere morală şi financiară constante, dar suntem pregătiţi să facem acest lucru, pentru că avem încredere în valorile din fotbalul românesc”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv în cadrul Alexandrion Grup România. Astfel, până la finalul sezonului fotbalistic 2015-2016 din Liga 1, jucătorii echipei FC Dinamo Bucureşti vor beneficia de sprijinul Alexandrion Grup România.

“Ne bucurăm să avem alături de FC Dinamo Bucureşti un nou partener solid şi de încredere precum Alexandrion Grup. Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de sprijin şi susţinere pentru a putea face performanţă şi pentru a aduce rezultatele pe care ni le dorim şi pe care le aşteaptă suporterii noştri de la noi”, a completat Ionel Danciulescu, directorul sportiv al FC Dinamo Bucureşti.

La evenimentul care a avut loc la Curtea Berarilor din Bucureşti a fost prezent Nawaf Salameh, preşedintele şi fondatorul Alexandrion Grup, Ionel Danciulescu-director Sportiv Dinamo, Mircea Rednic-antrenor principal, jucătorii lotului Dinamo Bucuresti şi legende ale clubului din Ştefan cel Mare. În prezent, Alexandrion Grup România şi Fundaţia Alexandrion mai susţin echipele de fotbal FC Petrolul Ploieşti, CS Universitatea Craiova şi CSMS Iaşi, precum şi echipele de handbal U Alexandrion Cluj şi CSA Steaua Alexandrion Bucureşti.De asemenea, Alexandrion Grup derulează o serie de activităţi care se adresează direct suporterilor. O astfel de acţiune, care deja a început să fie implementată, constă în oferirea de mingi de fotbal Alexandrion suporterilor prezenţi la cele mai importante meciuri din Liga I, dar si mingi de handbal oferite la meciurile din ligile nationale de handbal masculin si feminin. Totodată, compania oferă, lunar, peste 4.000 de bilete gratuite pentru suporterii echipelor sponsorizate.

La finalul lunii ianuarie, Fundaţia Alexandrion a organizat o dezbatere pe tema nevoilor de finanţare din sportul românesc, dezbatere care a precedat Gala Trofeelor Alexandrion, unde au fost decernate 10 premii sportivilor cu rezultate excepţionale nu doar în 2015, şi şi de-a lungul carierei. Această iniţiativă reprezintă un demers în premieră în România şi face parte din strategia Fundaţiei Alexandrion de a marca excelenţa şi performanţa în sport. În cadrul Trofeelor Alexandrion au fost premiaţi 10 sportivi: gimnastul Marian Drăgulescu, Elizabeta Samara (tenis de masă), Simona Halep şi Horia Tecău (ambii, tenis de câmp), Anghel Iordănescu (fotbal), Tiberiu Dolniceanu (scrimă), Ana Maria Brânză (scrimă), Cristina Neagu (handbal), Cristiana Stancu (arte marţiale) şi Andreea Chiţu (judo).
 

 

citeste totul despre: