În timp ce Becali încă trimite femeile la cratiţă, biletele pentru finala CM de fotbal feminin s-au vândut într-o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Feminin

Turneul final al Campionatului Mondial de fotbal feminin, programat să aibă loc anul acesta în Franţa. se anuţă încă de pe acum drept o mare reuşită.

Dacă în România există încă conducători de cluburi care consideră că femeia pe terenul de fotbal este o idee a lui Satan, în ţările civilizată lucrurile stau cu totul altfel.

Astfel, biletele pentru finala competiţiei, programată pe 7 iulie la Lyon, s-au vândut în 60 de minute, a anunţat Comitetul de organizare a competiţiei, citat de AFP. "Suntem încântaţi de interesul privind deschiderea vânzării biletelor la bucată. Încântaţi, dar deloc surprinşi de succesul vânzării pentru marea finală şi pentru meciul de deschidere. De asemenea, acelaşi entuziasm a fost obseravat şi la vânzarea pachetelor de biletele'', a declarat directorul comitetului de organizare a CM 2019, Erwan Le Prevost.

Din cele 1,3 milioane bilete scoase joi la vânzare, peste 25.000 s-au epuizat în în prima oră, în timp ce totalul biletelor vândute a ajuns la 570.000. Finala se va juca la Lyon, pe un stadion cu o capacitate de 59.000 locuri.

Turneul final al CM 2019 de fotbal feminin va avea loc între 7 iunie şi 7 iulie şi va fi găzduit de nouă oraşe din Franţa: Grenoble, Le Havre, Lyon, Montpellier, Nisa, Paris, Reims, Rennes şi Valenciennes. Finala va avea loc la Lyon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite