9,8 milioane de euro aruncaţi pe apa sâmbetei? Oficialii lui Anderlecht sunt îngroziţi de ultimul joc al lui Stanciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Stanciu (dreapta)
Nicolae Stanciu (dreapta)

Fostul stelist a devenit cel mai scump transfer din istoria campionatului belgian, însă, deocamdată, nu s-a adaptat la rigorile fotbalului de acolo.

Dacă Keşeru, un fotbalist în formă, n-a fost chemat la echipa naţională, în schimb, în linia mediană, Stanciu a rămas în vederile lui Daum, iar asta în ciuda prestaţiilor mai slabe de la Anderlecht.  

„Sper să-şi revină cât mai repede. După primul lui meci, cu Charleroi, toată lumea a zis: <<Wow! Ce jucător>>, însă la ultimul meci n-a fost în stare să dea o pasă de 5 metri. Cred că problema lui Stanciu e mentală. Dacă îl vezi la antrenamente, îţi dai seama imediat că e un jucător foarte talentat. E, totuşi, evident că simte presiunea faptului că e cel mai scump jucător din istoria fotbalului belgian. De asemenea, în România era obişnuit să primească automat mingea. La noi, în echipă mai sunt jucători de valoare şi care au personalitate, astfel că nu primeşte chiar fiecare balon“, a spus potrivit Digi Sport, managerul general al lui Anderlecht, Herman Van Holsbeeck. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite