Vernisajul expoziţiei  „Accente cromatice“. Pasiunea pentru pictură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Tudor Milosescu
Foto: Tudor Milosescu

Luni, de la ora 18.00, la Galeria Labyrinth din Bucureşti, a avut loc vernisajul expoziţiei de grup „Accente cromatice“.  La evenimentul dedicat în mare măsură pictorilor neprofesionişti, a fost prezent criticul de artă Marius Tiţa.

Expoziţia „Accente cromatice“ va rămâne deschisă până pe 8 ianuarie 2016, iar vizitatorii vor putea cumpăra lucrările artiştilor. Printre cei care şi-au expus tablourile se numără Cornelia Prisacaru, Paul Vlădescu, Marian Simon, Florin Prodan şi Luminiţa Cornelia Nicolau. 

„Expun oameni care pictează din pasiune, nu neapărat pentru că aceasta este meseria lor. Nu este o regulă să aibă studii în domeniu. Evenimentul reprezintă o mobilizare pentru cei care lucrează din plăcere, fără o determinare clară comercială sau de impunere în lumea artei“ , a spus  criticul de artă Marius Tiţa. 

„Am expus de-a lungul timpului şi mi-am zis că ar trebui să organizez singură un astfel de eveniment, la un moment dat. Sunt artişti mulţi, talentaţi, diferiţi, 32 în total“, a zis Adina Moldova Titrea, curatorul expoziţiei. 

labirint

  Criticul de artă Marius Tiţa şi curatorul Adina Moldova Titrea. Foto: Tudor Milosescu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite