Secţia de Neonatologie a Spitalului Constanţa, renovată cu sprijinul Fundaţiei Vodafone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundatia Vodafone Romania şi-a anunţat sprijinul pentru renovarea secţiei de Neonatologie a Spitalului Constanţa. Suma de 1,3 milioane de euro necesară pentru renovare va fi strânsă printr-o campanie de strângere de fonduri organizată de Asociaţiile Inima Copiilor şi Dăruieşte Aripi, iar Fundaţia Vodafone Romania va dubla suma strânsă.

Preşedintele Vodafone România, Ravinder Takkar, a anunţat, în cadrul Galei Anuale, că Fundaţia va sprijini renovarea secţiei de Neonatologie a Spitalului Constanţa, suma necesară pentru renovare fiind de 1,3 milioane de euro.

Ravinder Takkar a adăugat că Fundaţia Vodafone România va oferi şi o soluţie de telemedicină ce va permite medicilor să monitorizeze copiii chiar şi din afara spitalului şi să transmită informaţii medicale vitale ori să organizeze video-conferinţe cu medici specialişti din alte spitale din România şi din străinătate. 

Premiile Gale Anuale

Gala Anuală a Fundaţiei Vodafone România acordă premii de recunoaştere partenerilor şi voluntarilor săi care au avut contribuţii semnificative în proiecte ce acoperă cele patru arii strategice în care investeşte fundaţia, şi anume educaţie, sănătate, voluntariat şi servicii sociale. 

Premiul pentru Educaţie a fost acordat Fundaţiei pentru SMURD, pentru caravana „Fii pregătit!”, care instruieşte populaţia din toată ţara pentru a face faţă dezastrelor naturale şi situaţiilor de urgenţă. 

Premiul pentru Sănătate a fost oferit Fundaţiei de Ajutor Medical Profilaxis, pentru proiectul „Împreună pentru sănătate”, care oferă persoanelor din zonele rurale servicii medicale de specialitate prin intermediul unei soluţii de telemedicină. 

Premiul pentru Voluntariat a fost înmânat Amaliei Nistor şi lui Dan Negru, angajaţi ai Vodafone România, pentru implicarea deosebită în activităţile de voluntariat ale Fundaţiei Vodafone România. Premiul pentru Servicii Sociale a fost acordat Asociaţiei „Bună ziua, copii din România”, pentru proiectul „Împreună cu ei, în comunitate”, care reprezintă un model sustenabil şi replicabil de integrare socială pentru tineri cu dizabilităţi. Iar Premiul Special a fost înmânat Condelinei Kilikidis, membru al Consiliului Director al Fundaţiei Vodafone România, pentru 18 ani de sprijin şi dedicare faţă de acţiunile fundaţiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite