Românul care a câştigat de 10 milioane de euro la Loto 6/49 şi-a revendicat premiul. Cum arată biletul norocos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat din Constanţa a câştigat 10 milioane de euro la Loto 6/49 FOTO Adevărul
Un bărbat din Constanţa a câştigat 10 milioane de euro la Loto 6/49 FOTO Adevărul

Premiul de 10 milioane de euro la Loto 6/49, al patrulea câştig din istoria jocului, a fost revendicat vineri de un constănţean de aproximativ 40 de ani. Bărbatul care s-a prezentat la sediul Loteriei Române joacă ocazional la Loto.

Potrivit unui comunicat de presă, constănţeanul a precizat că doar unul din numerele pe care le-a trecut pe bilet are semnificaţie. Restul au fost alese la întâmplare.

În plus, bărbatul le-a spus reprezentanţilor Loteriei Române că dacă înainte de a câştiga acest premiu avea îndoieli cu privire la corectitudinea extragerilor, acestea au fost spulberate. „Am crezut ca e ceva aranjat chiar dacă mai aveam un câştigător la loto în familie. Voi continua să joc ocazional la Loto, ca şi până acum”, a declarat câştigătorul, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Acesta le-a transmis un sfat românilor care speră să fie la fel de norocoşi. „Jucaţi şi nu vă îndoiţi de corectitudinea Loteriei Române”, a spus constănţeanul.

După plata impozitelor la stat el va rămâne în buzunar cu 6,9 milioane euro.

bilet loto castigator

Care sunt cele mai frecvente numere câştigătoare

Potrivit statisticilor, cele mai frecvente numere câştigătoare la jocul Loto 6 49 sunt: 13, 36 şi 33. Cele trei numere au fost extrase de peste 150 de ori. De asemenea, numerele care au fost extrase de cele mai puţine ori în cadrul jocului Loto 6 49 au fost 40, 42 şi 31. 

Reprezentanţii Loteriei Române arată că anul trecut s-au dat peste 5,3 milioane de premii în valoare totală de peste 112,7 milioane de euro. 

Vă mai recomandăm:

Miracol de Crăciun: Un cerşetor român din Suedia a câştigat la loterie 27.000 de dolari

Numerele extrase joi la Loto 6/49. Premiul cel mare la extragerile de joi depăşeşte 9,25 de milioane de euro

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite