Protest în faţa Ministerului Muncii. Peste 100 de sindicalişti pichetează sediul instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest FOTO Arhivă Adevărul
Protest FOTO Arhivă Adevărul

Peste 100 de sindicalişti din Federaţia Sindicatelor Pro-Administraţie pichetează miecuri, între orele 11.00 - 17.00, sediul Ministerului Muncii.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi din cauza condiţiilor de salarizare, arată Agerpres. Potrivit sursei citate, dacă discuţiile pe care sindicaliştii le vor purta cu autorităţile nu vor avea niciun rezultat, protestele vor continua.

„Cerem punerea în aplicare a legii salarizării unitare (Legea 284 n.r.), lege care este adoptată din 2010 şi pe care suntem încadraţi şi care nu a fost pusă în aplicare. Vreau să vă spun că nu este adevărat că nu există bani pentru punerea ei în aplicare. Legea se putea pune în aplicare şi cu creşterile care s-au dat, de 10 şi 12% pentru că se puteau da aceste creşteri la diferenţa dintre salariul pe care îl are omul şi cel din grilă”, a declarat Silvia Moldovan, preşedintele  Federaţiei Sindicatelor Pro-Administraţie.

Moldovan a precizat că vrea să stea de vorbă cu Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii sau cu ceilalţi reprezentanţi ai instituţiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite