Prognoza meteo: vremea rămâne caldă cu temperaturi ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele trei zile, vremea va rămâne în general frumoasă cu temperaturi maxime de 12 grade Celsius şi minime ce nu vor coborî sub 8 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Luni, vremea va fi caldă, cu înnorări temporare în jumătatea de nord a ţării, dar şi în Banat şi Crişana.

Temperaturile maxime se vor înregistra în Muntenia (12 grade), urmată de Oltenia (11 grade), Banat şi Dobrogea unde maximele vor fi de 10 grade Celsius. În restul ţării, temperaturile nu vor depăşi 9 grade. În timpul nopţii, temperaturile se vor situa în jurul valorii de 0 grade. Minimele termice nu vor coborî sub -2 grade (în Transilvania) şi nici nu vor urca peste 2 grade (în Dobrogea).

Marţi, vremea se va răci pe alocuri, minimele termice ale zilei urmând să scadă până la 5 grade Celsius în zona de est a ţării. În restul regiunilor vremea va rămâne în general frumoasă. În partea de vest a ţării ( Banat şi Crişana), dar şi în Transilvania şi Oltenia, temperaturile maxime ale zilei vor ajunge până la 12 grade Celsius. În Maramureş şi Muntenia temperaturile maxime vor atinge 10 grade.

În estul ţării, scăderile termice vor fi mai pronunţate. Astfel, maximele termice ale zilei de marţi nu vor depăşi 7 grade în Moldova şi 5 grade în Dobrogea. Temperaturile nopţii se vor situa în jurul valorii de 0 grade, cu temperaturi cuprinse între -2 şi 5 grade Celsius.

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă cu maxime termice care vor atinge 16 grade Celsius în partea de nord – vest a ţării. În partea de sud, vremea se va menţine frumoasă, cu temperaturi care vor ajunge până la 15 grade. În Dobrogea şi Moldova maximele zilei vor fi de 12 grade Celsius. Temperaturile vor creşte şi în timpul nopţii. Acestea se vor situa în jurul valorii de 3 grade, cu excepţia Crişanei, unde ar putea atinge şi 8 grade Celsius.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite