Prognoza meteo pentru începutul săptămânii. Cum va fi vremea luni şi marţi în Bucureşti şi în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), luni vremea va fi călduroasă în regiunile sudice şi sud-vestice, în rest înregistrându-se valori termice apropiate de cele normale ale perioadei. Marţi, vremea va fi izolat  caniculară.

În centrul ţării şi la munte temporar înnorările vor fi accentuate şi local vor fi averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat în sud şi în est, mai ales in zonele deluroase. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime între 11 si 21 de grade, uşor mai mari pe litoral.

Marţi, vreme izolat caniculară

Marţi, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi în uşoară încălzire faţă de ziua de luni şi izolat chiar caniculară după-amiază în sudul extrem.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona de munte, iar noaptea în nord-vest unde izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vantul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade in estul Transilvaniei si 35-36 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 14 si 24 de grade, mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti, vremea va fi calduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 33-34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18-20 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite