Peste Grigore Cartianu au intrat ţiganii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit ziua dreptăţii: Grigore Cartianu se confruntă, de azi, cu ţiganii - cibernetici dar nu virtuali - pe propriul site. Rămâi pe adevărul.ro ca să vedem dacă vom putea coabita.

Nu e caterincă, nu e cancan. E puci. Puciul ţigănesc!

Janes modus operandi - „se agaţă de tine, îţi cer bani, insistă, devin agresivi, te înjură, te scuipă, îşi sfâşie cămaşa, îşi ridică fustele, îţi fură portofelul”! Aşa scria domnu Grigore aici prin august... s-a temut mereu că i se poate întâmpla taman lui şi cum de ce ţi-e frică nu scapi, poftim pocinog!

Peste Grigore Cartianu au intrat ţiganii... dar nu în casă, în online. Şi nu oriunde ci chiar în bârlogul ursului, aici, pe noul adevarul.ro. Sunt ţigani... cibernetici, domnu Grigore, electronici, virtuali, funky, dracu’ mai ştie cum! De ăştia nu scapi aşa, cu una cu două; sunt răi, sunt activişti, sunt Satane! Nu te dau pe mâna CNCD, te rescriu, te suprascriu. Ca la Ministerul orwellian al Adevărului, ca în 1984, ştii ce spun, poate-ai şi citit, nu ştiu dacă ai înţeles.

Dar sunt şi veşti bune! Două! Una, că sunt doi; deci puţini. A doua, că nu fură, scriu! Chiar cu nişte cuvinte meşteşugite, de la domnu Grigore: „buci tuciurii, tribul fustelor crete, eurotigani, balaoachesi, manglit portofele, panarrames rromales”. Un fel de interpretatio gregoriana, dar invers!

Partea dubioasă e că nici domnu Grigore nu e solo! Are şatră: Frăţia Scrisului! Mai sunt şi alţii ca el:  Vadim, Roncea şi alţi muşchetari, uniţi de acelaşi dispreţ pentru corectitudine, pentru drepturile omului, plini de spirit justiţiar. Nu se ştie cum se va termina, dar trebuie început: poporul ţigănesc trebuie să pună mâna pe stilou şi să-şi stropească denigratorii cu cerneală!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite