Peste 170 de posturi de stagiar la Guvern, disponibile prin extinderea Programului de Internship

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvernul pune la dispoziţia tinerilor 170 de posturi de stagiar FOTO Adevărul
Guvernul pune la dispoziţia tinerilor 170 de posturi de stagiar FOTO Adevărul

Peste 170 de posturi de stagiar sunt disponibile anul acesta, la nivelul tuturor ministerelor şi departamentelor din Guvern, pentru studenţi şi tineri absolvenţi, prin extinderea Programului de Internship.

Ponta, a doua ediţie a Programului de Internship la nivelul administraţiei publice centrale. Ca şi în cazul ediţiei precedente, pe parcursul a două luni (15 iulie - 15 septembrie), candidaţii selectaţi vor participa la activităţile desfăşurate la Cancelaria Prim-Ministrului şi la Secretariatul General al Guvernului”, notează Mediafax.

Potrivit sursei citate, o noutate a acestui an o reprezintă extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor şi departamentelor din cadrul Executivului. Astfel, anul acesta, studenţii şi tinerii absolvenţi pot opta pentru peste 170 de poziţii de stagiar disponibile.

Ce condiţii trebuie îndeplinite 

Candidaţii trebuie să întrunească următoarele condiţii generale: să deţină cetăţenia română; să aibă cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014); să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă; să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională; să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT. Acestora li se adaugă condiţiile specifice descrise de fiecare minister şi departament.

Pe aceeaşi temă: 

Studenţii în domeniul IT&C se pot înscrie la oportunităţile disponibile în programul „Stagii pe bune”

Cea de-a zecea ediţie a programului naţional de stagiatură „Stagii pe bune” va oferi peste 800 de oportunităţi de stagii pentru studenţii în domeniul IT&C. Tinerii care vor să acumuleze experienţă profesională sunt invitaţi să aplice pe platforma stagiipebune.ro. În plus, aceştia sunt invitaţi să participe pe 22 martie la evenimentul unde vor avea ocazia să interacţioneze cu angajatori de top din România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite