Pasagerii de pe Aeroportul Otopeni îşi vor putea comanda taxiuri prin touch screen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de marţi, pasagerii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă vor putea face comenzi la taxi pe două touch screen-uri, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Această facilitate va putea fi utilizată gratuit de către pasageri, urmând să înlocuiască integral actualul sistem de taxi la comandă telefonică de pe Aeroportul Henri Coandă, după o perioadă de testare de 30 de zile.

Prin intermediul noului serviciu, realizarea comenzilor taxi se va simplifica la minimum.

Mai exact, sistemul va utiliza un soft în mai multe limbi, dar şi o interfaţă grafică intuitivă, accesibilă inclusiv pasagerilor care nu cunosc o limbă de circulaţie internaţională, potrivit Mediafax.

În prezent, pe Aeroportul Henri Coandă, sunt amplasate, pentru taxiurile la comandă, două help-desk-uri, pe fluxul de sosiri, cu panouri informative conţinând numere de telefon ale companiilor de taxi şi tarifele practicate de acestea, precum şi telefoane cu acces gratuit pentru efectuarea comenzilor.

Măsurile de la aeroport vizând taximetria au fost luate după ce, anul trecut, o studentă japoneză a fost ucisă de un bărbat care a acostat-o la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, propunându-i să o transporte cu un taxi către destinaţia dorită.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite