METEO În weekend, vremea va fi perfectă pentru plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În weekend, vremea va fi perfectă pentru plajă FOTO Reuters
În weekend, vremea va fi perfectă pentru plajă FOTO Reuters

Vremea va rămâne deosebit de caldă în următoarele trei zile, cu temperaturi ce vor depăşi 30 de grade Celsius. În vestul şi centrul ţării, local vor cădea ploi însoţite de descărcări electrice.

Joi vremea rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă cu maxime ce ar putea atinge şi 37 de grade în Banat şi Crişana. În Maramureş şi Transilvania temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 34 de grade, iar aceleaşi temperaturi se vor înregistra şi în Oltenia şi Muntenia. În Moldova şi Dobrogea maximele nu vor depăşi 31 de grade. Va ploua pe arii extinse mai ales în vestul şi centrul ţării, respectiv în regiunea Crişana şi Transilvania şi izolat în Oltenia.

Deşi vremea va rămâne caldă şi vineri, ploile se vor extinde şi în nordul şi estul ţării. Va ploua în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi Moldova. Aversele vor fi adesea însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. 

Cele mai mari temperaturi, de 35 de grade, se vor înregistra în Banat şi Oltenia, în timp ce în Crişana, Transilvania şi Maramureş maximele se vor situa în jurul valorii de 32 de grade Celsius. În sudul ţării şi în Dobrogea, vremea va fi predominant frumoasă cu temperaturi ce se vor situa în jurul valorii de 33 de grade Celsius.

Sâmbătă va ploua pe arii extinse în vestul, centrul şi estul ţării, iar maximele termice în aceste regiuni se vor situa în jurul valorii de 33 de grade. Excepţie vor face Crişana şi Banat, unde temperaturile anunţate de meteorologi ar putea depăşi 34 de grade Celsius. Tot 34 de grade va fi temperatura maximă a aerului în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Dacă în restul regiunilor cerul se va mai înnora pe alocuri, în Dobrogea vremea va fi perfectă pentru plajă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite