Joburi pentru români: salarii de peste 1.000 de euro oferite de englezi celor care au mai lucrat în restaurante fast-food

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Englezii scot la concurs 50 de joburi pentru lucrătorii români în restaurantele fast-food FOTO Adevărul
Englezii scot la concurs 50 de joburi pentru lucrătorii români în restaurantele fast-food FOTO Adevărul

Românii care au experienţă de lucru în lanţuri internaţionale de restaurante fast-food şi vorbesc limba engleză au şansa de a ocupa în Marea Britanie unul dintre cele 50 de joburi puse la bătaie de mai multe companii cunoscute. Salariile oferite de angajatori depăşesc adesea o mie de euro lunar.

Pentru a aplica la acest job, candidaţii trebuie să aibă un CV completat pe care să îl depună fie pe portalul de joburi e-jobs, fie să îl trimită la adresa de e-mail fast.food@fronterra.co.uk. În plus candidaţii trebuie să răspundă sincer la cele patru întrebări:

Care este nivelul tău de limbă engleză?

Ce experienţă de muncă ai într-un lanţ internaţional de restaurante fast-food (McDonald's, KFC, Burger King)

Numiţi restaurantele în care aţi lucrat şi perioada

Când puteţi începe lucrul în Marea Britanie

Dacă angajatorii vor considera CV-ul dumneavoastră relevant, veţi participa la un interviu de aproximativ o oră în care recruiterii vă vor testa nivelul de limbă engleză, dar şi cunoştinţele profesionale. În plus, o jumătate de oră din cadrul interviului va fi dedicată candidaţilor, astfel că aceştia vor avea şansa să îşi exprime preferinţa în ceea ce priveşte salariul, locaţia sau jobul pe care şi-l doreşte.

Salarii de peste o mie de euro pentru lucrătorii din fast-foodurile englezeşti

Candidaţii care vor fi selectaţi pentru a lucra în Marea Britanie, vor munci săptămânal maxim 48 de ore. Salariul persoanelor angajate în poziţii de supervizori variază între 1.023 de euro (875 de lire) şi 1.368 de euro (1170 de lire) lunar, în timp ce membrii personalului vor primi între 959 de euro (820 de lire) şi 1.134 de euro (970 de lire sterline). În plus, companiile oferă şi o masă pe zi angajaţilor, asigurare de sănătate, precum şi o cazare mai ieftină în Anglia (aproximativ 200 de euro lunar).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite