UPDATE Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe din ţară şi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Meteorologii au prelungit, luni, codul galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară. De asemenea, este în vigoare un Cod galben de intensificări de vânt, valabil în judeţul Sibiu.

UPDATE ANM a emis un Cod galben de ceaţă pentru municipiul Bucureşti, valabilă până la ora 20:00. Potrivit meteorologilor, în Capitală se va semnala ceaţă care reduce vizibilitatea local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

UPDATE Potrivit ANM, un Cod galben de ceaţă este valabil între orele 16.00 - 20.00 în judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Buzău, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi, în timp ce între orele 15.00 - 21.00 este valabil un Cod galben de vânt în judeţul Sibiu. 

UPDATE Meteorologii au emis Cod galben de ceaţă între orele 13.00 - 16.00 în judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi. De asemenea, între orele 12.20 - 18.00, este în vigoare un Cod galben de polei în judeţul Caraş-Severin. 

UPDATE Potrivit ANM, judeţele Olt, Vâlcea şi Dolj se află sub Cod galben de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. 

De asemenea, între orele 10 - 14.00, se află sub Cod galben de ceaţă judeţele Suceava Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Iaşi şi Galaţ, unde se va depune chiciură. 

În Teleorman, va fi ceaţă până la ora 13.00, transmite ANM. 

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 10.00, este cod galben de ceaţă în judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Ilfov, Călăraşi, Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Galaţi şi Iaşi.

Până la ora 11.00, vor fi fenomene periculoase în judeţele Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj şi Harghita. 

Meteorologii anunţă ceaţă care reduce vizibilitatea sub două sute de metri, dar în unele locuri chiar sub 50 de metri. În plus, se va depune chiciură.

Iniţal, avertizarea meteorologilor a vizat 23 de judeţe. Au ieşit de sub cod galben de ceaţă, la ora 8.00, judeţele Brăila şi Giurgiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite