12 octombrie, Bucureşti - Marşul pentru Basarabia - 1000 de tineri basarabeni prezenţi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 12 octombrie va avea loc la Bucureşti ediţia a III-a a Marşului pentru Basarabia. Ca de fiecare dată traseul va fi pe Calea Victoriei, cu plecare de pe şoş. Kiseleff, din faţa Muzeului Ţăranului Român- ora 14.00. La eveniment vor fi prezenţi şi 1000 de tineri din Republica Moldova şi care îşi vor vizita capitala pe parcursul a două zile.

Binenţeles că nu poţi veni din Republica Moldova în ziua meciului România - Ungaria şi să nu vizitezi Arena Naţională în cea mai tare atmosferă pe care o vei putea întâlni vreodată la un meci din România.

Tinerii vor avea ocazia să viziteze pe parcursul a două zile capitala României, sâmbătă seara vor participa la meciul România - Ungaria pentru a-şi susţine naţionala, iar duminică la Marşul pentru Basarabia.

Câteva mii de români din toate colţurile ţării sunt aşteptate în Bucureşti pentru a arăta susţinerea societăţii civile pentru acest demers şi pentru a le atrage atenţia politicienilor că politica Unionistă trebuie continuată şi chiar accentuată în condiţiile noilor schimbări globale.

Poate vă întrebaţi cum vor ajunge aceşti tineri în România? Simplu: pe propria cheltuială, cu voinţa de a face ceva şi cu ajutorul tinerilor din Bucureşti, unde aceştia vor fi cazaţi.

E o formă nu numai de solidaritate dar şi de cunoaştere mai bună, este o formă de a lua un contact direct şi prietenesc între fraţii de pe cele două maluri ale Prutului. 

Pe 11 şi 12 octombrie vom fi gazde bune pentru 1000 de tineri basarabeni veniţi să arate României ceea ce ei îşi doresc.

Regulile de participare la eveniment sunt simple:

- steagul tricolor la mână sau în mână; dacă nu vei avea îţi dăm noi unul;

- nu se face politică;

- nu veni singur, ai cel puţin încă cinci prieteni pe care trebuie să îi convingi să vină;

- se fac plecări organizate din toată România, inclusiv din Republica Moldova,  iar detalii poţi afla de pe contact@actiunea2012.ro;

- veniţi cu voie bună şi zâmbete pe buze.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite